Zoeken naar wij wie interesse

Uw zoekactie voor wij wie interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!!  
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo dames Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die vanavond eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuke dame die wel eens verwend zou willen worden met een massage. Dit kan een gewone massage zijn of een massage die een beetje verder gaat... of all the way. Het maakt niet uit of je hier al ervaring mee hebt of niet, je geeft zelf maar aan wat je graag zou hebben. Respect, discretie en hygiëne staan centraal hierbij. Mocht je interesse hebben en eventueel wat meer info willen mag je gerust een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je eventuele vragen. Grts  

welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Mike 43 jaar Limburg - Diepenbeek
Ben jij die speciale lady
Hey jij ;-) Ben een knappe sportieve man van 43j 1m78,70kg met blauwe ogen.zeer verzorgd,intiem geschoren,met lang uithoudingsvermogen .Lekker dominant .Opzoek naar een erotische spannende date met spontane vrouw...kan verplaatsen of ontvangen.Je kan zeker rekenen op volledige discretie, persoonlijke hygiene en wederzijds respect. Indien interesse hoor ik het graag ;-) Aub geen reactie van koppels of mannen Mijn KIK= 69Rxxx mocht je via dit kanaal kennis willen maken X  

Ben jij die speciale lady
Tuur 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
WORD JIJ MIJN SOULMATE?
Hier geen dickpics ! Klasseman uit de betere kringen. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Verzorgd, goed geconserveerd, geen baard, snor noch bril, geen tatoeages. Loyaal, authentiek, niet opdringerig, geen gierigaard. Man met normen en waarden, enthousiast, goed geschoold, correct, open en spontaan. Op zoek naar een gelijkgestemde, aantrekkelijke, integere, slanke zielsverwant, een steun en toeverlaat waar alles bespreekbaar is. Niets moet, alles kan. Ik zoek een aanwinst in mijn leven en wil een bijzondere sterke band opbouwen met als kernwoorden: vertrouwen, respect, discretie, begrip, luisterbereidheid, kunnen rekenen op elkaar. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
Beëlzebub 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Herkenbaar?
Een partner die meer aandacht besteedt aan zīn smartphone dan aan jou? Die liever naar tv kijkt of met maten weggaat dan met jou te knuffelen? Die weinig tot geen interesse meer toont voor je passies? Waarmee je nog enkel oppervlakkige gesprekken mee voert zonder enige vorm van diepgang? Die je nog zelden verrast met een lief berichtje of kadootje? Waarvan je de complimentjes hoe goed je er weeral uitziet op de vingers van één hand kan tellen? Die na de daad zich omdraait, in slaap valt en jou onvoldaan aan je lot overlaat waardoor je zelf noodgedwongen op zoek moet gaan op deze site om die leegte en gebrek aan interesse, genegenheid, warmte en erotiek te compenseren met iemand die je opnieuw vlinders in je buik geeft? Laten we dan samen daar een mouw aan passen. Ik wil je opnieuw gewild, onmisbaar en sexy laten voelen. Ik verlang nu al naar je en kijk met een verhoogde hartslag uit naar je eerste berichtje, onze eerste ontmoeting en onze eerst kus. Geniet van dit zonnig week  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Fwb 38 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10